Онлайн магазин за ръчно-декорирани бижута WWW.VILERGE.COM от ВЕЛИСЛАВА КАЙМАКАНОВА – НОЖАРОВА

——————————————————————————————

Бижута ВИЛЕРЖЕ се предлагат единствено във виртуалното пространство. Може да направите избора и поръчката си, като пишете на лично съобщение във фен страницата (тук), е-мейл: sales@vilerge.com или посетите он-лайн магазина на адрес: www.vilerge.com

——————————————————————————————

* Бижутата не са от благороден метал. На същите е изписано „свободно от никел„. Препоръчително е собственика на бижута ВИЛЕРЖЕда а се отнася с нужното внимание към ръчната изработка, включително и бижутата да не се мокрят. Може да се почистват с мека четчица с естествен косъм.
* В случай че не сте напълно удовлетворени от направените поръчки, трябва да знаете, че всички изпращани до клиенти пратки са с опция за преглед до 15 минути. Това дава възможност преди да вземете и платите вашите бижута – да ги разгледате. В случай, че не сте задоволени, можете да върнете пратка без да я платите, като се заплаща доставката в едната посока за пратки над 150лв и двете посоки когато е на по ниска стойност.

***ДОСТАВКА***

• Продуктите на ВИЛЕРЖE от Велислава Каймаканова – Ножарова се доставят в рамките на България.
• За поръчка извън страната, моля да се свържете на: sales@vilerge.com

* – Колко струва доставката?

• Генерално доставяме вашите поръчки до всеки адрес в рамките на България на цена 9.50 лв. В зависимост от дестинацията и наложения платеж, цената варира между 6.50 – 12лв. Поръчки над 150 лв. се доставят безплатно.

* – За колко време ще пристигне поръчката ми?

• За нас е важно вашата поръчка да пристигне максимално бързо на посочения адрес. Разбира се, всички наши продукти са уникати и понякога се налага да направим необходимите корекции за нуждите на вашата специална поръчка, за да изпратим закупеното от вас бижу. Едва тогава предаваме пратката в ръцете на куриера, за да я получите на следващия ден. В такива случаи максималното време за доставка на поръчани продукти е 72 часа. Разбира се, не се колебайте да се свържете с нас ако времето за вас е от голямо значение, за да уговорим експресна доставка в рамките на следващия работен ден.
Въпреки гореописаното, по-голямата част от заявките се доставят до 24ч. при наличен продукт.

* – Има ли някакви скрити такси за доставка и опаковане?

• Категорично не. Доставката е с наложен платеж с куриерска служба, като разходите се заплащат от клиента. Всеки продукт се изпраща с подаръчна кутия.

* – А ако сбъркам адреса?

• Ако поради някаква причина ние сме виновни за евентуално объркване в адреса на доставката, ще коригираме грешката безплатно. За съжаление, ако случайно подадете грешен адрес, няма как да поправим това освен като изчакаме пратката да се върне при нас, за да я изпратим отново. В този случай клиентът следва да заплати стойността и на двете доставки.
• Все още имате въпроси? * Моля да се свържете с нас на: sales@vilerge.com

*** ПОЛИТИКА НА ВРЪЩАНЕ ***

Политика за връщане на закупени стоки:

* – Ние, екипът на ВИЛЕРЖЕ, искаме всички наши клиенти да са напълно доволни от преживяването си в страницата и направените покупки. Разбира се – знаем, че някои клиенти ще пожелаят да върнат продукти, закупени от нас. Ето защо ние декларираме нашата политика за:
ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПОРЪЧАНИТЕ ОТ “VILERGE.COM / VELISLAVA KAYMAKANOVA – NOZHAROVA DECORATION” ПРОДУКТИ В РАМКИТЕ НА ДОСТАВКАТА НАПРАВЕНА ОТ КУРИЕРСКАТА ФИРМА.

* В случай че не сте напълно удовлетворени от направените поръчки, трябва да знаете, че всички изпращани до клиенти пратки са с опция за преглед до 15 минути. Това дава възможност преди да вземете и платите вашите бижута – да ги разгледате. В случай, че не сте задоволени, можете да върнете пратка без да я платите.
Ако сте пропуснали да се възползвате от опцията с предварителен преглед, можете да върнете същото бижу до 14дни, след направената доставка. В този случай, разходите по доставата е за сметка на клиента. Обратно връщане може да бъде със замяна на друг продукт по ваш избор от налични бижута или при ваше желание, ние ще върнем парите от поръчката ви.
* Моля, пишете предварително на: sales@vilerge.com, за да уговорим детайлите по връщането. Единствено разходите по транспорта на върнатия продукт остават за ваша сметка.
* При несъответствие на получените продукти с поръчаните, ВИЛЕРЖЕ© ще поеме всички разходи за своя сметка – включително транспорта

Политика за опазване на личните данни