Он-лайн магазин за ръчно-декорирани бижута WWW.VILERGE.COM от ВЕЛИСЛАВА КАЙМАКАНОВА – НОЖАРОВА

 

Велислава Каймаканова Ножарова всяка седмица ще влиза във „Фермата“ 

Тя ще учи фермерите как да превърнат непотребните си вещи в необходимост. А от нищо – нещо ще се пренесе и във ФЕРМАТА по БТВ, където с участниците в играта, ще направим заедно по-потребни неизползваемите вещи и материали, с които направи ежедневието оползотворено и красиво навсякъде. Всяка седмица с нови идеи и мисии!

* Още актуални новини и информация за ФЕРМАТА – сезон “Ново начало” ще намерите в официалната фейсбук страница – ТУК.

* Още актуални новини и информация за ФЕРМАТА – сезон “Ново начало” ще намерите в официалната страница на предаването – ТУК.

В сезона, озаглавен „Ново начало“, участниците трябва да изградят дома си от нулата, а в него, освен покрив, липсват и всякакви други удобства, дори мебели. По тази причина в четвъртък вечер при фермерите влезе известната фотографка и декоратор Велислава Каймаканова – Ножарова, която през този сезон ще ги учи как да оползотворяват на пръв поглед ненужни неща, като ги превръщат във вещи от първа необходимост. Първата им съвместна задача е да направят диван от палети и маса от щайги. „Понякога най-ненужните вещи могат да заживеят втори живот и да ни бъдат от полза“, обясни на фермерите Велислава. Съветите на Вили ще влизат в употреба и на зрителите, тъй като тя детайлно описва всяка стъпка от изработването на полезните вещи.

ВИДЕО – как да направим масичка, възглавници и диван за отдих: