Он-лайн магазин за ръчно-декорирани бижута от естествен камък WWW.VILERGE.COM от ВЕЛИСЛАВА КАЙМАКАНОВА – НОЖАРОВА

——————————————————————————————

Вълшебни бижута ВИЛЕРЖЕ се предлагат единствено във виртуалното пространство. Може да направите избора и поръчката си, като пишете на лично съобщение във фен страницата (тук), е-мейл: sales@vilerge.com или посетите он-лайн магазина на адрес: www.vilerge.com

——————————————————————————————

ВИДЕО С ПРИРОДАТА И БИЖУТА ВИЛЕРЖЕ© | УНИКАЛНИ ПРОИЗВЕДЕНИЯ

ДИЗАЙНЕРСКИ АВТОМОБИЛ SMART CABRIO С РЪЧНА ДЕКОРАЦИЯ ВИЛЕРЖЕ©

ИНТЕРИОРЕН ДИЗАЙН В ДОМА ОТ  ВИЛЕРЖЕ© И ВЕЛИСЛАВА КАЙМАКАНОВА – НОЖАРОВА

ТРАДИЦИЯТА ПОВЕЛЯВА, ПОНЯКОГА ДА БЪДЕ И ПРЕОБРАЗЕНА :) ОТ ВИЛЕРЖЕ©

——————————————————————————————

* Бижутата не са от благороден метал. На същите е изписано “свободно от никел“. Препоръчително е собственика на бижута ВИЛЕРЖЕ© да се отнася с нужното внимание към ръчната изработка, включително и бижутата да не се мокрят. Може да се почистват с мека четчица с естествен косъм. Разберете още за съхранението и почистването на бижутата на следващия линк ==> ТУК.
* В случай че не сте напълно удовлетворени от направените поръчки, трябва да знаете, че всички изпращани до клиенти пратки са с опция за преглед до 15 минути. Това дава възможност преди да вземете и платите вашите бижута – да ги разгледате. В случай, че не сте задоволени, можете да върнете пратка без да я платите, като се заплаща доставката в едната посока за пратки над 150лв и двете посоки когато е на по ниска стойност.

——————————————————————————————
Зад името над VILERGE стои артистичната натура на Велислава Каймаканова – Ножарова. Декоратор, фотограф, и дизайнер на интериори.
——————————————————————————————
Велислава Каймаканова – Ножарова е сред топ фотографите в България и декоратор на уникални творения по собствен метод с марка Вилерже. Работила е с най-големите български медии, печатни и интернет издания. Зад камерата й са заставали едни от най-изестните български личности – политици, музиканти, телевизионни водещи и модели.
Техниката за декорация, която Велислава използва е приложима навсякъде в нашето ежедневие и ви помага да го направите една идея по-красиво. Всеки един обикновен предмет, бижу или мебел, попаднал в ръцете й се превръща в произведение на изкуството, правейки го уникално и единствено по рода си, тъй като не може да се повтори.
В началото това й беше просто хоби и начин да пренесе в нейния си свят – света на изкуството. Първият й експеримент беше със снимка на известна личност, запечатана от нейната камера и пренесена върху личният и преносим компютър. В последствие тя доби вдъхновение да продължи да експериментира по-смело с техниката си, прилагайки я върху мобилни телефони, лаптопи, декоративни яйца, свещи, кутии и запалки и др., като не на последно място трябва да се спомене и работата й върху превозни средства (автомобили, мотори и аксесоарите към тях) и декорация на мебелировка.

За да придобиете по-добра представа за работата на Велислава може да разгледате снимките и видео клиповете по-долу, а след това да се прехвърлите в он-лайн магазина и направите своята поръчка от готовите продукти или предложите вашата собствена идея. :)

∙ VILERGЕ© е запазена марка и цялата информация, снимков и видео материал е със запазени авторски права и може да бъде ползвана след изричното разрешение на Велислава Каймаканова – Ножарова.

* Фен страница за декорация във Фейсбук – ТУК.

ВИДЕО с комплекти от естествен камък – подаръци с бижута ВИЛЕРЖЕ© – ръчна декорация и изработка от Велислава Каймаканова – Ножарова:

ВИДЕО с гривни от естествен камъкизненадай любимите с бижута ВИЛЕРЖЕ© – ръчна декорация и изработка от Велислава Каймаканова – Ножарова:

ВИДЕО с колиета от естествен камъкуникати на бижута ВИЛЕРЖЕ© – ръчна декорация и изработка от Велислава Каймаканова – Ножарова:

ВИДЕО с обици  -вълшебно ръчно-декорирани бижута ВИЛЕРЖЕ©, изработени от Велислава Каймаканова – Ножарова:

ВИДЕО с пръстени от естествен камък – бижута ВИЛЕРЖЕ© – ръчна декорация и изработка от Велислава Каймаканова – Ножарова:

Политика за опазване на личните данни